kampeerwinkelexpert.nl

Weber Verhoogd Grillrooster Klein

Weber Verhoogd Grill ...

€ 29,99

Weber Viskorf

Weber Viskorf

€ 48,99

Hanwag Nazcat GTX Wandelschoen Dames

Hanwag Nazcat GTX Wa ...

€ 219,99

Weber Premium Grillkorf RVS Groot

Weber Premium Grillk ...

€ 36,99

Campart Travel Campingkast Nice-13%

Campart Travel Campi ...

Van € 79,95 voor € 69,00

Cobb Deksel Verhoger met Kippenstandaard

Cobb Deksel Verhoger ...

€ 37,95

ON Cloudventure Wandelschoen Dames Zwart

ON Cloudventure Wand ...

€ 159,95

Warmbat Collie Leopard Stone Slof Dames

Warmbat Collie Leopa ...

€ 59,95

Fjallraven Tree-Kanken Rugzak Groen

Fjallraven Tree-Kank ...

€ 129,95

Fjallraven Tree-Kanken Rugzak Geel

Fjallraven Tree-Kank ...

€ 129,95

Hot Potatoes Kemerovo Extra Zachte Slof Dames Roze

Hot Potatoes Kemerov ...

€ 44,95

Stanley The Quick Flip Water Bottle 0,47L Geel

Stanley The Quick Fl ...

€ 29,95

Stanley The Everyday GO Tumbler 0,3L Rood

Stanley The Everyday ...

€ 27,95

Stanley The Everyday GO Tumbler 0,3L Zwart

Stanley The Everyday ...

€ 27,95

Stanley The NeverLeak Travel Mug 0,47 L Groen

Stanley The NeverLea ...

€ 34,95

Grisport 44005 Wandelschoen Heren Zwart

Grisport 44005 Wande ...

€ 99,95

De mooiste kampeerartikelen vind je bij Kampeerwinkelexpert!                        

Ga jij voor het eerst in je leven kamperen? Ga jij naar een hele koude plek zoals het mooie Groenland of juist een hele warme plek zoals het zonnige Spanje? Of ben jij een ervaren kampeerder maar zijn jouw kampeerartikelen gewoon aan vervanging toe? Wat jouw reden ook is, koop nu jouw kampeerartikelen bij de Kampeerwinkelexpert! Bij de Kampeerwinkelexpert vind je alles wat jij nodig hebt om succesvol te kamperen. Stoelen, tafels, tenten, kleding, isoleerbekers; alles is te vinden in deze webshop. Uiteraard zijn deze kampeerartikelen van goede kwaliteit en worden ze aangeboden tegen de beste prijs.

De basis uitrusting 

Bij de Kampeerwinkelexpert vind jij alle kampeerartikelen die jij nodig hebt voor een geslaagde reis. Hiertoe behoren uiteraard de basisartikelen zoals een goede tent, een warme en luchtige slaapzak, een handige reistas, iets om mee te koken en bijvoorbeeld messen en een zaklamp. Wat de tenten betreft vind jij bij de Kampeerwinkelexpert een uitgebreid assortiment aan tenten en bijbehorende artikelen als bijvoorbeeld een tenttapijt. Ook vind je er schaduwdoeken die je kunt gebruiken om jouw tent lekker koud te houden. De Kampeerwinkelexpert houdt rekening met iedereens budget. Zo lopen de prijzen van de diverse tenten op vanaf ongeveer 80 euro tot maar liefst 800 euro. Op deze manier is er altijd voor iedereen wat te vinden!

Handige kampeerartikelen 

Wanneer jij voor het eerst gaat kamperen, maar ook wanneer jij al een ervaren kampeerder bent, dan kan het zijn dat jij bepaalde handige kampeerartikelen nodig hebt. Bij de Kampeerwinkelexpert vind jij alles wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een handig chemisch toilet, een goed werkende schotelantenne, een grote heater of zelfs een eenvoudige handwasmachine. Ben jij van plan om te verblijven op een schip of een boottocht te maken tijdens je vakantie? Dan kun je onder de kampeerartikelen van de Kampeerwinkelexpert ook een goed reddingsvest vinden. Ook voor kleine kampeerartikelen kun je terecht bij de Kampeerwinkelexpert. Deze artikelen komen vaak niet als eerste in je op wanneer je denkt aan kamperen, maar zijn desalniettemin onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan een handige compacte waterkoker voor thee of koffie in de ochtend, diverse soorten lampen om je verblijfplaats te verlichten of een handige campingoven om in de ochtend te genieten van warme broodjes.

Luxe en comfort 

Wanneer jij gaat kamperen dan wil jij natuurlijk ook wel een beetje het vakantiegevoel ervaren. Daarom kun je bij de Kampeerwinkelexpert ook terecht voor diverse kampeerartikelen die het kamperen net iets luxer en leuker maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stevige voortenten & luifels waarmee jij je verblijf zelf wat aangenamer kan maken. Een luifel is ideaal om onder te ontbijten zonder gelijk in de volle zon te moeten zitten. Daarnaast kan een voortent meer binnenruimte bieden wat bijvoorbeeld handig kan zijn als het gaat regenen. Naast voortenten en luifels kunnen ook de juiste kampeermeubelen zorgen voor meer luxe tijdens jouw verblijf. Onder de kampeerartikelen van de Kampeerwinkelexpert vind jij daarom een uitgebreid assortiment aan handig inklapbare stoelen voor jong en oud. Dus ook als jij kampeerartikelen zoekt om jouw verblijf aangenamer te maken dan kun jij terecht bij de Kampeerwinkelexpert!